25 June 2007

Reinvigorate beta

By In Uncategorized

Ik kreeg net een beta reg binnen voor Reinvigorate, weer een ander statistics package voor websites. Deze heeft als pluspunt dat data real-time binnenkomt, terwijl andere gratis programma’s vaak per dag updaten. Ik heb S.oS, GuySie.nl en Huize Picasso erop gezet, zal het de komende tijd even testen en dan vergelijken met Google Analytics.

2 Comments
  1. Thomas 19 August 2007

    en hoe bevalt het, in vergelijking met google analytics?

    Reply
  2. Guy 19 August 2007

    Veel minder ‘brede’ statistieken, weinig mogelijkheden om echt het soort cross-sections te maken waar GA echt goed in is, maar veel meer de mogelijkheid om de losse bezoeker – de individu, zeg maar – t bekijken en daar van te leren. Vooral de combinatie is daarom zinnig, alleen Reinvigorate is niet zo nuttig…

    Reply

What do you think?