20 November 2007

Dude.

By In Uncategorized

Als je mij kent weet je waarom ik deze wel moest posten 🙂

11 Comments
 1. Isa 20 November 2007

  Tyrs en ik hebben er fijn om gelachen!

  Reply
 2. Rik 20 November 2007

  Ik zat al een beetje op zo’n post te wachten. Elke keer dat ik Hurley zie in ‘Lost’ moet ik ook aan je denken (en niet om zijn voorkomen :P)

  Reply
 3. Thomas 20 November 2007

  Haha. sterk!

  Reply
 4. Bart Hutschemaekers 22 November 2007

  Sweeeeetah!

  Reply
 5. Maurits 28 November 2007

  Weer een leuke van dat biermerk! kostelijk vermaak

  Reply
 6. Michael 1 December 2007

  Leuk, maar doen jullie nooit aan bronvermelding op dit blog?

  Reply
 7. Guy 1 December 2007

  Dat doe ik zeker wel. Veel van de berichten hier zijn voorzien van een (via) link. Toegegeven, de laatste tijd post ik korter en haastiger omdat mijn aandacht voornamelijk bij mijn studie ligt, waardoor de netheid er soms een beetje bij in schiet. Als ik echter hier een (via) link had geplaatst was dat alsnog niet naar Adfoblog geweest. Door jouw post werd ik wel herinnerd aan het filmpje en heb ik deze hier geplaatst, maar op 2 nov stond Dude al in m’n RSS feed via Marketingfacts, en het bestaan ervan had ik nog eerder al via Digg gespot.

  Daarnaast vraag ik me af waar jouw bronvermelding precies gebleven is, als je dat zo ontzettend belangrijk vindt.

  Reply
 8. Michael 2 December 2007

  Oeps, rode kleur gekregen. Dat is zeker misgegaan. Kan m niet toevoegen, want weet niet meer. Kwam niet van de door jou genoemde blogs. Bronnen vermelden vind ik beslist belangrijk als principe, loon naar werken en zo.

  Reply
 9. Guy 3 December 2007

  Hangt van je definitie van ‘bronnen’ af. Een ‘bron’ vind ik diegene die het originele stuk heeft geschreven (of filmpje gepost, etc). Die bron vermeld ik altijd – haast onvermijdelijk, gezien de manier waarop internet werkt: Je linkt naar die pagina.

  Linken naar de tussenliggende stappen van de overdracht daarentegen, een blog die net als ik niks toevoegt aan het verhaal maar slechts een linkje in de goede richting geeft, dat is misschien een stukje blog-etiquette – maar zeker geen verplichting.

  Het is namelijk maar al te vreemd dat een blog die slechts een linkje neerzet naar originele content dezelfde aandacht zou moeten krijgen als de persoon die deze content geschreven heeft. Linken naar is op geen enkele manier hetzelfde als daadwerkelijk creëren. Dat is wel wat je nu impliceert en dat ben ik niet met je eens. Een linkje naar een blog via welke jij originele content ontdekt is netjes, een bedankje. Maar de enige bron die je moet vermelden is diegene die het originele werk gemaakt heeft.

  Reply
 10. Thomas 9 April 2008

  Er is weer een nieuwe:

  Reply
 11. Guy 10 April 2008

  Dude! Hehehehehe…

  Reply

What do you think?