14 January 2008

Alpha Daytona Paul Newman

By In Uncategorized

Vandaag het bandje van m’n eerste Alpha horloge gefixt; ik verwacht de bandjes voor m’n tweede binnenkort in de post. Meteen even een foto sessie gedaan met de 350d en de $0.02 macro studio. Alleen vergeten om van tevoren even het horloge of de lens netjes schoon te maken, excuses! Dat soort dingen vergeet je als je alweer een tijdje alleen feestjes hebt gefotografeerd.


Ik ben wel tevreden.

3 Comments
 1. antoine 5 February 2008

  waar zijn deze klokken te koop. Mooie klok het originele ontwerp was en is nog steeds onbetaalbaar en dat wordt natuurlijk alleen maar erger met de huidige vintage trend bij rolex.

  Reply
 2. Guy 5 February 2008

  Op de site van Alpha zelf kun je ze bestellen.

  Reply
 3. […] nog één horloge berichtje, daarna gaat het weer om dingen die jullie ook leuk vinden. De Alpha Paul Newman zit tegenwoordig op een bruin Christopher Ward bandje met deployant; die waren afgelopen maand in […]

  Reply

What do you think?