4 January 2008

Post Apocalyptic Workout

By In Uncategorized

Heb jij dat ook wel eens, dat je een zombiefilm aan het kijken bent en je realiseert dat je in zo’n situatie eerder een zombie zou zijn dan een overlevende? Ik keek in de kerstvakantie I Am Legend (Aardig, maar huren of downloaden, ’tis geen biosfilm) en hoe meer je van Will Smith’s karakter zag, hoe minder capabel ik me voelde. Als de zombies komen ben ik gewoon lunch.

Blijkbaar ben ik niet de enige die dat denkt:

The fact is that we live in a world that is faced with natural disasters and possible terrorist attacks and diminishing resources and, yes, a possible zombie revolution. And in that world, I’m an unemployed television writer who can throw together a cocktail party. Basically, I’m zombie fodder.

Op de Post Apocalyptic Workout site gaat Nina Bargiel een videoblog bijhouden van de vaardigheden die ze wil hebben om het einde der tijden te overleven. Variërende dingen als wat afvallen (om minder snel doelwit van kannibalisme te zijn), eerste hulp, lassen, klimmen… Zit aardig wat spul bij wat mij ook wel een goed idee lijkt. Misschien een leuk voornemen voor 2008…

Update: Cool linkje uit de reacties daar, een analyse van de elektriciteitsvoorziening in Amerika en hoe lang het zou duren voordat er geen elektriciteit meer was in het geval van zombies.

What do you think?