19 February 2008

Marina Militare aangekomen

By In Uncategorized

Hij is binnen, mijn laatste horloge aankoop van 2008 (beloofd!):

En aan iedereen die zich kapot ergert aan mijn horloge posts, ja, ik zal er wat minder over praten ๐Ÿ™‚

11 Comments
 1. Evan 19 February 2008

  Nice!! Maarre, 2008 is nog lang hรƒยจ;)

  Reply
 2. Rik 19 February 2008

  Ik vind em erg mooi. Ik irriteer me ook niet aan je posts, integendeel. Ik was nu zelfs wel benieuwd hoe duur deze was. Want dat werd niet helemaal duidelijk uit je vorige post over deze kloon.

  Reply
 3. Guy 19 February 2008

  @Rik: Donderdag hoorde ik van m’n jaarclubgenoten dat ze het niet heel boeiende info vonden :). Heb ‘m op eBay gewonnen, bij [url=http://search.ebay.nl/_W0QQsassZhelenarou]deze winkel[/url] voor omgerekend ongeveer 100 euro. Daar kwamen nog wel verzendkosten bij.

  Mocht je wat meer aanwezige armen hebben dan ik bestaat er ook nog een [url=http://cgi.ebay.nl/NEW-47mm-MARINA-MILITARE-PAM-WATCH-SWAN-NECK-6497-1950_W0QQitemZ270213008378QQihZ017QQcategoryZ3857QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem]47mm model[/url].

  Reply
 4. Patrick 20 February 2008

  Hey Guy… Vergeet mijn laatste post maar… Ik zie nu waar je hem vandaan hebt. Duuuuuh.

  Groetjes,
  Patrick

  Reply
 5. Patrick 23 February 2008

  Hoi Guy,

  Als je in de gelegenheid bent, zou je dan misschien wat meer foto’s van de MM willen maken en posten (of naar mij mailen)? Mijn MM is namelijk onderweg en ik kan niet wachten…

  Bedankt alvast in ieder geval!

  P.S.: Bevalt hij nog steeds?

  Reply
 6. Guy 23 February 2008

  @Patrick: Ik zal even wat uitgebreidere foto’s schieten dit weekend. Ik heb deze week nog niks anders gedragen dan de MM dus hij bevalt zeer zeker ๐Ÿ˜‰ welk model heb je gekozen?

  Reply
 7. Patrick 23 February 2008

  Hey Guy,

  Vanwege deze post van jou heb ik ook voor de Destro Titanium gekozen ๐Ÿ˜› Jouw wristshot heeft mij over de streep getrokken. Ik heb namelijk voor 3/4 Indonesisch en 1/4 Chinees bloed en heb dus ook smalle polsen, maar toen ik zag hoe hij bij jou stond… Kwijl.

  Hartstikke bedankt alvast voor de foto’s Guy!

  Groetjes,
  Pat

  Reply
 8. […] verzoek van Patrick heb ik wat extra foto’s gemaakt van de Marina Militare. Je kunt direct door naar de Flickr […]

  Reply
 9. Guy 24 February 2008

  @Patrick: Heb er vannacht even een paar geschoten, ze staan nu op de site!

  Reply
 10. Patrick 24 February 2008

  @Guy: Ontzettend, ONTZETTEND bedankt Guy. De moeite die je hebt genomen om die (overigens fantastische) foto’s te nemen is highly appreciated. Ik hoop dat je vannacht in ieder geval de slaap wat makkelijker kunt vatten ๐Ÿ™‚

  Overigens ben ik zelf ook een Alpha-male ๐Ÿ˜€ Ik heb de Seamaster Bond en Speedmaster hommages. De Pepsi GMT-Master hommage is onderweg.

  Die Poljot Night Hawk is overigens ook waanzinnig zeg! Heb je die van iemand uit Leidschendam toevallig? (Daar heb ik mijn Seiko Black Monster weer van).

  Bedankt nogmaals Guy!

  Reply
 11. Guy 24 February 2008

  @Patrick: Graag gedaan, nu heb ik weer wat foto’s om mensen op fora jaloers te maken ๐Ÿ™‚ . Ik kan je overigens van Alpha de Daytona chrono op basis van een ST19 zeker aanraden, ik heb zelf geen speedmaster hommage gekozen omdat ik het zo jammer vind dat de chrono met een datumcomplicatie vervangen is.

  De verkoper van de Night Hawk ken ik alleen over de mail, maar z’n bankrekening woont in Den Haag. Leidschendam is dan een steenworp afstand, dus het zou best dezelfde kunnen zijn.

  Reply

What do you think?