29 June 2008

AEGEE Slotfeest 2008

By In Uncategorized

Is er nu alweer een jaar voorbij? Het AEGEE-Enschede Slotfeest van 2008 werd afgelopen vrijdag gehouden en was weer een grootsch succes. KADMOS verbouwde de kroeg tot het eiland Cuba en de toko stroomde vol met allerlei natives, toeristen, (contra-)revolutionairen en andere feestgangers. Met een ontelbaar aantal Cuba Libres, Desperados en sigaren en onder de muzikale begeleiding van de broertjes de Meester en onze gast-DJ, de Rector Magnificus Henk Zijm, werd tot 4 uur ‘s ochtends gevierd dat het nu eindelijk vakantie is! Iedereen veel plezier gewenst deze zomer! Ik zie jullie weer bij de intro.

Zoals altijd kun je direct doorklikken naar de Flickr set, een fullscreen slideshow starten of de foto’s hieronder in het klein bekijken:

Michiel heeft z’n foto’s hier online gezet.

What do you think?