23 December 2008

Upgrade en nieuwe theme

By In Tekst

Het is weer eens zover, de jaarlijkse vakantie update. WordPress is naar 2.7 gegaan en ik ben weer eens van theme veranderd. Na het tumblelog debacle heb ik besloten toch maar weer een normaal theme te installeren. De keuze is na een paar uur zoeken op Agregado gevallen, een vrij rustig maar fraai ontwerp met een ‘lifestream’ op de voorpagina, waarin mijn nieuwste Twitter berichten, Flickr foto’s, Delicious bookmarks, etc een plaatsje krijgen.

Eigenlijk wilde ik iets anders, meer een speelse stijl zoals bijvoorbeeld Dollarshort en Ma.tt hebben. Ik kwam daarom al snel terecht op themes als Color Paper, Notepad Chaos, WordPressFun en vooral Infinity. Designs met een aparte stijl met veel illustraties. Maar de illustraties zou ik willen vervangen met iets origineels… iets moois… iets dus waar ik op dit moment de Fotosjop skillz nog niet voor heb.

Agregado is een prima alternatief voor de tussentijd, totdat ik grafisch beter ben of ik eens een keer wat geld uitgeef en iemand wat voor me laat bouwen. Mocht je iets zien wat nog niet werkt of er lelijk uitziet, laat dan even een reactie achter. Dan kan ik er zo snel mogelijk wat aan fixen. Alvast bedankt!

3 Comments
 1. Aisha 23 December 2008

  Vind dit eigenlijk wel een van de leukere voorgebouwde themes die ik ben tegengekomen, mooie kleurcombo sowieso… en iig een stuk rustiger dan je laatste. 😉

  Reply
 2. sjors 4 January 2009

  En bedankt voor de iphone friendly versie!

  Reply
 3. Guy 5 January 2009

  Ja, dat is een super relaxte plugin voor WordPress! Detect je client en gaat iPhone/Touch friendly indien nodig. Jammer dat er nog steeds geen echt goede mobile plugin is voor WordPress voor andere smartfoons, dat blijft altijd wat behelpen…

  Reply

What do you think?