18 March 2009

Fat Bastard in de aanbieding

By In Foto

Fat Bastard Shiraz

M’n favoriete cadeau wijn is de Fat Bastard. Qua marketing geroemd voor z’n verfrissende aanpak in de stoffige wijn wereld en één van die heerlijke succesverhalen van een product met een negatieve naam, een mooi tegenargument voor die ‘goed doordachte’ veilige en saaie namen waar ze bij corporate mee komen. Hoe vet is het logo van een nijlpaard dat door het etiket heen zakt? En het wijnhuis heet Thierry & Guy, dus voor mij een epic dubbele win.

Vandaar dat ik enthousiast wordt van de nieuwe aanbieding bij AH, tweede fles voor de halve prijs en een veel grotere selectie dan het normale assortiment (Chardonnay, Merlot, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon en Shiraz. Alleen de rosé is niet in de aanbieding). Eventjes een collectie huiswijn aanleggen 😀

2 Comments
  1. Tijs 18 March 2009

    Bedankt voor de tip, Guy. Inderdaad een heerlijk cadeauwijntje. 😉

    Reply
  2. Bas 15 January 2010

    Fat bastard? Niet te zuipen! Nee echt, ik heb hem hier in m’n glas, wat een dunne, laffe pruts wijn!

    Reply

What do you think?