20 April 2009

Least I Could Do – PETA

By In Foto

Ik ben geen fan van zogenaamde goede doelen die proberen met hun moreel pretentieuze geblaat ons te vertellen hoe we moeten leven – terwijl de hypocrieten zelf verre van netjes zijn. Greenpeace staat hoog op de shitlist, evenals PETA: de People for the Ethical Treatment of Animals.

Gelukkig is Least I Could Do, een van m’n favoriete webcomics, het volledig met me eens:
Least I Could Do - PETA

Voor meer vermaak over het onderwerp:
http://www.petakillsanimals.com/

Helaas moet ik erbij vermelden dat deze site slechts de andere kant van dezelfde munt is; het is een initiatief van de Center For Consumer Freedom – een net zo vuile lobbygroep die specifiek opgericht is om de acties van PETA en vergelijkbare groepen tegen te gaan.

What do you think?