6 May 2009

Audrey Tautou in Chanel No.5 reclame

By In Video

Audrey Tautou, ons het meest bekend als Amélie uit Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain, is de nieuwe celeb die voor Chanel hun No.5 parfum gaat pluggen. Dat komt erg handig uit, want Audrey speelt Coco Chanel in een nieuwe film over haar leven. Om dat nog even een extra marketingzetje te geven speelt Audrey ook in deze nieuwe twee en een halve minuut durende reclamespot voor No.5, geregisseerd door Jean Pierre Jeunet.
Herinneren we ons nog de heerlijk overdreven vorige No.5 reclame, geregisseerd door Baz Luhrman met Nicole Kidman? Die vond ik zelf erg mooi in al z’n Luhrman style-over-substance Moulin Rouge glitter, maar deze reclame is precies het omgekeerde… Ingetogen. Dromerig. Verlegen. En daardoor misschien nog wel veel charmanter. Een (veel mooiere) hoge resolutie versie kun je op Chanel’s site bekijken.

Bonus: Deze was al eerder een bonus, maar goed… Nog steeds vind ik dit de parfumreclame:

Chanel Egoiste.

What do you think?