8 August 2011

Slytherin varsity jacket projectje

By In Tekst

Ik heb varsity jackets altijd vet gevonden. Een afwijking van teveel Amerikaanse high school series kijken toen ik opgroeide – het was altijd een status symbool waar alleen de jocks mee mochten rondlopen, met de eerste letter van de school groot op de borst en verschillende badges voor prestaties erop geborduurd. Dus toen Everlane schreef dat er een mooie blanco quilted varsity jacket voor weinig op ASOS te koop was kon ik het niet laten. Gisteren kwam deze binnen en ik ben erg tevreden, vooral de pasvorm is beter dan de jackets die ik in de winkels vond.

Maar dan valt je meteen iets op: de body van deze jas is een vintage tintje olijfgroen. De mouwen zijn lichtgrijs. Groen en grijs zijn natuurlijk de huiskleuren van:

Jep, ik ben zo’n nerd 😀

Een Slyterin patch voor op de bovenarm kun je voor weinig van internet halen:

Een dan op de linkerborst nog een groene losse H voor Hogwarts:

Of een S voor Slytherin:

Voor twee tientjes en wat huisvlijt zou ik klaar zijn. Awesome. Dit projectje gaat er wel komen 😉

What do you think?