Ik draag al een jaar of drie geen normale portemonnee meer, omdat ik de slechte gewoonte heb die maximaal te gebruiken. En met maximaal bedoel ik gevuld tot het punt van ontploffen: alles van oude bioscoopkaartjes, tientallen euro’s aan muntgeld en willekeurige bonnetjes tot elke kortingskaart ooit bedacht. Rondlopen met zo’n gezwel in je broek is verre van charmant. In plaats daarvan kocht ik de dunste creditcardhouder die ik kon vinden (een modelletje van Claudio Ferrici) en overleef ik sindsdien op een vijftal pasjes en briefgeld. Muntgeld wordt los in de achterzak gestoken en zo snel mogelijk uitgegeven of gewisseld.

Helaas is die creditcardhouder nu aan het doorscheuren en moest er snel en goedkoop een vervanger komen. Op Stijlforum werd de Troika creditcardetui met geldclip van creditcardhouder.nl al eerder getipt als betaalbare mogelijkheid en toen ik tijdens de Almanak fotoshoot de Troika van Evan zag was ik om. Hopelijk ontvang ik deze week dus dit model Troika in de kleur Eiszeit.

15 Comments on “Troika Eiszeit creditcardhouder en geldclip

What do you think?