17 August 2007

Jolly Mask – Bee (Intr07 edit)

By In Uncategorized

Het thema van de AEGEE-Enschede IK is dit jaar Jolly Mask – Bee, maar daar was alleen een club edit van te vinden op internet. Zo’n lange mixversie van 6 minuten is natuurlijk niet handig tijdens de intro, dan wil je een korte versie die gewoon eindeloos in playlists gegooid kan worden. Daarom heb ik met Mixmeister maar een ‘radio’ edit gemaakt:

[audio:Jolly_Mask_-_Bee_(GuyJay_Intr07_Edit).mp3]
(download)

6 Comments
 1. Isa 17 August 2007

  tof!
  Klink lekker zomers 😀

  Reply
 2. Marten 18 August 2007

  prima radio cut lijkt me. Nummer zelf vind ik behoorlijk lame, maar misschien moet hij nog ‘aanslaan’….

  Reply
 3. Rik 20 August 2007

  Jeetje, wat een scheitnummer. Maar misschien worden wij te oud Marten, is dit wat het 18 jarige volk op dit moment wil. (is dit jumpbaar? :P)

  Reply
 4. Guy 20 August 2007

  Hehehehe, volgens mij hebben we sowieso nooit echt leuke nummers als IK themas gehad… Het gaat er ook meer om dat ie opvalt en aandacht pakt tussen alle ‘normale’ nummers in, toch?

  Reply
 5. Joram 22 August 2007

  Ik dacht ik stel me bescheiden op, maar blijkbaar ben ik niet de enige. Het nummer valt misschien wel op, maar wat mij betreft niet bepaald in positieve zin. Niets ten nadele van jouw editkunsten dus.

  Maareuhm… jij weet dat wel, heeft dat nummer van Ida Corr vs. Fedde in Nederland iets gedaan?

  Reply
 6. Guy 23 August 2007

  Uit m’n hoofd lage notering in de top40, danwel hoge notering in de tipparade (ik bekijk die twee altijd samen). Geen heel spectaculaire performance.

  Reply

What do you think?