14 January 2009

UT IK 2009 Uitnodiging

By In Foto

Een paar weken geleden hebben Thomas en ik een aantal foto’s genomen van de nieuwe UT introductie commissie van 2009 voor op hun uitnodiging. De bedoeling was één groupshot te maken waarop alleen de hoofden zichtbaar waren, maar dat was lastig met de grootte van de studio en de apparatuur die we tot onze beschikking hadden. Daarom uiteindelijk zes headshots genomen en aan elkaar geplakt.

UT IK 2009

Thomas was bij deze sessie de fotograaf en ik een levend, pratend lichtstatief – wat wel handig is als je de flits anders wilt instellen. Normale lichtstatieven die de flits drie meter in de lucht houden doen dat niet voor je 😉 !

En een plaatje van het eindresultaat:

UT IK 2009 uitnodiging

Heb al zin in de vervolgshoot!

2 Comments
  1. Thomas 14 January 2009

    Ik ook. Dan hopelijk met 2e flitser erbij en met een hoop geluk wellicht zelfs een derde!

    Reply
  2. Rik 15 January 2009

    Hier in Apeldoorn had ik de uitnodiging inmiddels ook ontvangen omdat wij afgelopen jaar sponsor zijn geweest van de IK. Ik herkende bepaalde gezichten al. Wist alleen niet dat jullie de foto hadden gemaakt!

    Reply

What do you think?